Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Δήμου Φαιστού

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΦΑΙΣΤΟΥ. ➡ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ “ΞΕΝΥΧΤΗΣ” ΤΗΣ Τ.Κ. ΣΙΒΑ. ➡ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗN Τ.Κ. ΓΑΛΙΑΣ KAI ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ. ➡ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΑΓΑΡΙΚΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ.

04/07/2023

✅ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΦΑΙΣΤΟΥ. ➡ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ “ΞΕΝΥΧΤΗΣ” ΤΗΣ Τ.Κ. ΣΙΒΑ. ➡ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗN Τ.Κ. ΓΑΛΙΑΣ KAI ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ. ➡ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΑΓΑΡΙΚΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ. Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Φαιστού ότι εξασφαλίστηκαν τρεις νέες χρηματοδοτήσεις ύψους 90.000,00 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για παρεμβάσεις σε γεωτρήσεις αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού. Οι χρηματοδοτήσεις αφορούν: • Την αξιοποίηση γεώτρησης στην Τ.Κ. Σίβα η οποία αναμένεται να λύσει το πρόβλημα της λειψυδρίας στους οικισμούς του Σίβα, του Αϊ Γιάννη και του Καμηλαρίου. • Την ηλεκτροδότηση γεώτρησης στην Τ.Κ. Γαλιάς η οποία αναμένεται να λύσει το πρόβλημα της λειψυδρίας στους οικισμούς της Γαλιάς και του Μονόχωρου. • Την ηλεκτροδότηση αντλιοστασίου ύδρευσης στην Τ.Κ. Καμηλαρίου το οποίο αναμένεται να λύσει το πρόβλημα της λειψυδρίας στους οικισμούς του Καμηλαρίου, του Αϊ Γιάννη, των Πιτσιδίων και των Ματάλων. • Την επισκευή δύο γεωτρήσεων στην Τ.Κ. Μαγαρικαρίου οι οποίες αναμένεται να λύσουν το πρόβλημα της λειψυδρίας στους οικισμούς του Μαγαρικαρίου, του Καλοχωραφίτη και των Κισσών. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρηματοδοτήσεις εξασφαλίστηκαν έπειτα από αιτήματα του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού κου Ορφανουδάκη Εμμανουήλ προς τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κο Κουτουλάκη Εμμανουήλ.
✅ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΦΑΙΣΤΟΥ.
➡ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ “ΞΕΝΥΧΤΗΣ” ΤΗΣ Τ.Κ. ΣΙΒΑ.
➡ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗN Τ.Κ. ΓΑΛΙΑΣ KAI ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ.
➡ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΑΓΑΡΙΚΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ.Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Φαιστού ότι εξασφαλίστηκαν τρεις νέες χρηματοδοτήσεις ύψους 90.000,00 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για παρεμβάσεις σε γεωτρήσεις αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού.

Οι χρηματοδοτήσεις αφορούν:

• Την αξιοποίηση γεώτρησης στην Τ.Κ. Σίβα η οποία αναμένεται να λύσει το πρόβλημα της λειψυδρίας στους οικισμούς του Σίβα, του Αϊ Γιάννη και του Καμηλαρίου.

• Την ηλεκτροδότηση γεώτρησης στην Τ.Κ. Γαλιάς η οποία αναμένεται να λύσει το πρόβλημα της λειψυδρίας στους οικισμούς της Γαλιάς και του Μονόχωρου.

• Την ηλεκτροδότηση αντλιοστασίου ύδρευσης στην Τ.Κ. Καμηλαρίου το οποίο αναμένεται να λύσει το πρόβλημα της λειψυδρίας στους οικισμούς του Καμηλαρίου, του Αϊ Γιάννη, των Πιτσιδίων και των Ματάλων.

• Την επισκευή δύο γεωτρήσεων στην Τ.Κ. Μαγαρικαρίου οι οποίες αναμένεται να λύσουν το πρόβλημα της λειψυδρίας στους οικισμούς του Μαγαρικαρίου, του Καλοχωραφίτη και των Κισσών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρηματοδοτήσεις εξασφαλίστηκαν έπειτα από αιτήματα του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού κου Ορφανουδάκη Εμμανουήλ προς τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κο Κουτουλάκη Εμμανουήλ.

Τελευταία τροποποίηση: 17/08/2023

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.