Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Δήμου Φαιστού

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΙ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΙΒΑ ΚΑΙ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ

17/08/2022

Παρακαλούνται οι κάτοικοι κι οι επιχειρηματίες των οικισμών του Σίβα και του Καμηλαρίου να καταναλώνουν το νερό με σύνεση και προσοχή. Οι καταναλώσεις ύδατος έχουν αυξηθεί υπερβολικά και το υδροδοτικό σύστημα βρίσκεται στα όριά του με σοβαρό ενδεχόμενο να αρχίσουν να εμφανίζονται τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες προβλήματα υδροδότησης. Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό κι έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξοικονόμησή του. Τέλος, τονίζεται ότι το νερό που παρέχει η Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού είναι για ανθρώπινη κατανάλωση κι όχι για άρδευση.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι κι οι επιχειρηματίες των οικισμών του Σίβα και του Καμηλαρίου να καταναλώνουν το νερό με σύνεση και προσοχή.
Οι καταναλώσεις ύδατος έχουν αυξηθεί υπερβολικά και το υδροδοτικό σύστημα βρίσκεται στα όριά του με σοβαρό ενδεχόμενο να αρχίσουν να εμφανίζονται τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες προβλήματα υδροδότησης.
Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό κι έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξοικονόμησή του.
Τέλος, τονίζεται ότι το νερό που παρέχει η Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού είναι για ανθρώπινη κατανάλωση κι όχι για άρδευση.

Τελευταία τροποποίηση: 17/08/2023

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.