Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Δήμου Φαιστού

Εξυγίανση δικτύου ύδρευσης των οικισμών Σίβας – Καμηλάρι – Πιτσίδια – Μάταλα

23/06/2023

💧Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Φαιστού ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο εξυγίανσης δικτύου ύδρευσης των οικισμών Σίβας – Καμηλάρι – Πιτσίδια – Μάταλα. Το εν λόγω έργο, αφορά την κατασκευή νέας δεξαμενής ύδατος και την αντικατάσταση των προβληματικών αγωγών ύδρευσης του υφιστάμενου πεπαλαιωμένου εξωτερικού δικτύου προκειμένου να μειωθούν οι διαρροές κι οι απώλειες που οδηγούν σε μη ορθολογική και μη βιώσιμη διαχείριση των υδατικών πόρων του Δήμου Φαιστού. Συνεπώς, με την υλοποίηση του έργου αυτού, θα εξασφαλιστεί η επάρκεια πόσιμου ύδατος για όλο τον πληθυσμό των ανωτέρω οικισμών. Τέλος, σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση του έργου ύψους 100.000,00€, εξασφαλίστηκε ύστερα από αίτημα του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού κο Ορφανουδάκη Εμμανουήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κο Κουτουλάκη Εμμανουήλ.
💧Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Φαιστού ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο εξυγίανσης δικτύου ύδρευσης των οικισμών Σίβας – Καμηλάρι – Πιτσίδια – Μάταλα.

Το εν λόγω έργο, αφορά την κατασκευή νέας δεξαμενής ύδατος και την αντικατάσταση των προβληματικών αγωγών ύδρευσης του υφιστάμενου πεπαλαιωμένου εξωτερικού δικτύου προκειμένου να μειωθούν οι διαρροές κι οι απώλειες που οδηγούν σε μη ορθολογική και μη βιώσιμη διαχείριση των υδατικών πόρων του Δήμου Φαιστού.

Συνεπώς, με την υλοποίηση του έργου αυτού, θα εξασφαλιστεί η επάρκεια πόσιμου ύδατος για όλο τον πληθυσμό των ανωτέρω οικισμών.

Τέλος, σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση του έργου ύψους 100.000,00€, εξασφαλίστηκε ύστερα από αίτημα του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού κο Ορφανουδάκη Εμμανουήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κο Κουτουλάκη Εμμανουήλ.

Τελευταία τροποποίηση: 17/08/2023

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.